Интерпол вече издирва с червена бюлетина Димитър Желязков - Митьо Очите. Неговата

...
Интерпол вече издирва с червена бюлетина Димитър Желязков - Митьо Очите. Неговата
Коментари Харесай

Интерпол вече издирва Митьо Очите

Интерпол вече търси с алена бюлетина Димитър Желязков - Митьо Очите.
 Какво откри полицията при обиските в акцията против Митьо Очите (снимки и видео)  Борисов даде обещание Очите да бъде хванат  Издирват общинар от Несебър, забъркан в групата на Митьо Очите
Неговата фотография е оповестена в секцията " търсени лица " на уеб страницата на Международната организация на престъпната полиция.

В уеб страницата на Интерпол е посочено, че Желязков е търсен от българските управляващи за участието му в проведена незаконна група, осъществявала рекет, изнудване и палежи.

От конференция на Министерство на вътрешните работи и Специализираната прокуратура през днешния ден стана ясно, че държавното обвиняване има информация къде сега се намира Очите.

Той е напуснал България в понеделник напълно законно - тогава още не е била издадена заповед за ареста му.

На днешната конференция беше обявено, че проведената незаконна група, в която основна роля е имал Димитър Желязков, се е занимавала с изнудвания, палежи, телесни повреди.

Членовете на незаконната група са установявали търговски сдружения, разрастващи сполучлив бизнес на територията на Южното Черноморие и по-концентрирано в Слънчев бряг, от които желали „ такса успокоение “.

Онези, които отказвали да заплащат, са били " стимулирани " посредством палежи на коли, нанасяне на телесни повреди.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР